Barer, nöje och nattklubb

Är du på jakt efter en lite annorlunda bar så kan Spiritus Sanctus vara något för dig. Det här är en vinbar som befinner precis i närheten av Mariakyrkan i Gdansk. Det intressanta är dock att det inte finns någon vinmeny. Du får tips på okända vinsorter från Balkanregioner av den kunniga personalen. Så i stället för det vanliga franska eller italienska vinet kan det vara dags att pröva på lite kroatiskt eller slovenskt vin.
U7 är verkligen ett nöjesmekka som borde besökas. Nästan allt du kan tänka dig i nöjesväg finns här. Bowlinghall, biljard, pilkastning, snackbar, gym, sauna, solarium och till och med en skjutbana. En klar magnet för unga lokalbor.
Tänk dig att få ligga på en solstol på en terrass som har fantastisk utsikt över Gdansk med en drink i handen? Det är precis det som baren High 5 kan erbjuda sina gäster. Att baren dessutom är en del av hotell Hilton medför höga förväntningar när det gäller service och omgivning. Det finns också en pool att svalka sig i och under kallare dagar kan du sitta i ett inglasat område. Priserna ligger på rimlig nivå. Däremot kan öppettiderna variera beroende på säsong.
Hos Miasto Aniolow kan man slå klackarna i taket på dansgolvet och dansa långt in på natten. DJ:s spelar olika typer av musik som disco och tekno. Det finns även en terass som har utsikt mot Motlawa-floden.Fler reseguider: Warszawa, Madeira, Palma, Alicante