Kaffe, cocktails och house


Man kan säga att variation är ett av ledorden för att beskriva nattlivet i Gdansk. Det finns inte direkt ett samlat distrikt för nattklubbar och barer. Men det är inget att oroa sig över då du rättare sagt snarare förr än senare kommer att hitta något som passar din smak.
Café Bar Mon Balzac bjuder på en miljö som huserar stora soffor med diskret och mysig inredning. Du kommer snabbt att lägga märka till att det är många som har dragits till denna bar. Maten är det primära på detta ställe. Du kan välja mellan olika fonduerätter som ost och choklad, franska rätter och till och med frukost.
Dominerad av en inredning med röda paneler som direkt kontrast till de bruna fåtöljerna är inte det enda som står ut på Café Ferber. Det finns även ett stort utbud att välja mellan när det kommer till menyn. De serverar allt från kaffe till flera internationella viner. Eller varför inte prova en av deras cocktails med lustiga namn som szary kot (grå katt). Under helgerna tar DJ:s över stället med housemusik fram till småtimmarna.

Foto: tomek broszkiewicz (Flickr)